Încărcare Evenimente

« Evenimente

  • Eveniment expirat.

Yoga pentru incepatori!

30/08/2018 : 8:00 pm - 9:00 pm

|Recurring Event (See all)
In fiecare joi
| 100RON

Cursuri de YOGA pentru incepatori!

Yoga inseamna, de fapt, “dezvoltare personala” (fizica, energetica si mentala). Daca un om are un dezechilibru pe fond de stres, pentru ca se stie ca 80% din boli sunt cauzate de stres, se poate reechilibra prin practicarea exercitiilor yoga.

Prin pozitiile incorecte in fata calculatorului, de pilda, prin sedentarism, se pot bloca anumiti muschi reducandu-se circulatia sangelui in anumite zone. Aceasta e una dintre cauzele aparitiei diabetului si insuficientei pulmonare, de exemplu.

Facand yoga, musculatura se destinde, iar organismul se iriga mai bine cu sange. In plus, prin exercitii specifice de respiratie, aparatul respirator se regleaza.

Yoga ajuta inclusiv la dezvoltarea mentala, in sensul ca, o irigare buna a creierului duce la o gandire mai limpede, la un confort psihic, atat de greu de obtinut intr-o viata atat de agitata ca a noastra.

Oamenii de cariera in meseria pe care o practica. apeleaza la yoga. Ei sunt interesati de dezvoltarea personala atat pe plan profesional, cat si pe plan personal. La fel de interesati de yoga sunt si studentii care vor sa realizeze ceva in viata, dar si persoanele mai inaintate in varsta, care nu au reusit sa-si rezolve altfel problemele.  Specialistii spun ca 15 minute de relaxare, prin tehnici yoga, echivaleaza cu cateva ore de somn bun. In plus, exersandu-ne coloana vertebrala, se pot ameliora diverse boli, stiindu-se ca aproape 90% din sanatatea corpului e data de coloana.

Va asteptam!

Instructor: Gabriel Neacsu

INFORMATII  SI  INSCRIERI:

Telefon: 0729.286.309

Mail: inscrieri@yoga-club.ro

Detalii

Data:
30/08/2018
Timp:
8:00 pm - 9:00 pm
Preţ:
100RON
Categorie Eveniment:

Organizator

Gabriel Neacsu
Website:
http://goo.gl/XK0pFY

Locaţie

Sala idest
Strada Locotenent Ionescu Balcan nr. 24, sector 2, Bucuresti, Bucuresti 021833 România
+ Harta Google
Website:
www.idest.ro

Comentarii