Încărcare Evenimente

« Înapoi la Evenimente

Gabriel Neacsu

http://goo.gl/XK0pFY

Formator autorizat de Ministerul Educatiei si Cercetarii, Ministerul Muncii, Familiei si Sociale si Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor.
A absolvit Facultatea de Management Turistic si Comercial, Universitatea Dimitrie Cantemir si Studii Postuniversitare Pentru Personal Didactic, Universitatea Spiru Haret.
Este specialist in Programare Neuro Lingvistica (NLP), Trainer NLP si reprezentant in Romania al NFNLP (USA).
A urmat cursuri de specializare in Experiential Learning, Coaching, Project Management.
Este membru al unor organizatii nonguvernamentale  precum Asociatia Romana de Lupta Impotriva Drogurilor, membru   fondator al International Drug Enforcement Center si membru al International Police Association. 
Este membru de onoare al uneia dintre cele mai vechi scoli japoneze de arte martiale,   Kukishin Ryu Bujutsu,  Soke Fumon Tanaka si instructor international al World Ju Jitsu Federation.
Are experienta atat ca trainer de NLP cat si ca instructor de Ju-jitsu si yoga. In prezent este presedintele Asociatiei de Comunicare din Romania.

Evenimente Următoare

iunie 2018
100RON

Yoga pentru incepatori!

21-06-2018 : 8:00 pm - 9:00 pm
|Recurring Event (See all)
In fiecare joi
Sala idest,
Strada Locotenent Ionescu Balcan nr. 24, sector 2, Bucuresti, Bucuresti 021833 România
+ Harta Google

Yoga inseamna, de fapt, “dezvoltare personala” (fizica, energetica si mentala). Daca un om are un dezechilibru pe fond de stres, pentru ca se stie ca 80% din boli sunt cauzate de stres, se poate reechilibra prin practicarea exercitiilor yoga.

Detalii »
+ Exportare Listed Events

Evenimente Trecute

  • Nu au fost găsite rezultate.